NETWERK

Wij leggen en beheren diverse soorten netwerk aan voor o.a. evenementen en festivals. Deze worden door onszelf gemonitord zodat we weten op welk moment hoeveel data verkeer er per gebruiker word afgenomen. Ook kunnen we zien hoeveel mensen en wie er allemaal is ingelogd op het netwerk. Op deze manier kunnen we overbelasting en storingen van het netwerk voorkomen en ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft van het netwerk waar ze op dat moment gebruik van maken.

 

Hieronder een overzicht van de soorten netwerk.

Wifi

 

Wat tegenwoordig het meest gebruikt word als netwerkverbinding voor laptops, ipads en mobiele telefoons is Wifi. Dit kunnen we leveren, maar moet van te voren goed worden uitgedacht en berekend. Dit heeft te maken met het aantal mensen die tegelijkertijd verbinding willen maken met het netwerk en hoeveel snelheid in mb’s ze nodig hebben. We  hebben kleine antennes voor maximaal 20 apparaten per antenne, maar voor grotere locaties is dat meestal niet voldoende. Hiervoor hebben we ook de PRO uitvoering die een capaciteit heeft tot 150 apparaten. Worden er meerdere verbindingen verwacht dan is het mogelijk dat er meer antennes worden geplaatst en deze met elkaar samen te laten werken.

Glasvezel

 

Als de lengte van een kabel boven de 100m komt dan is UTP niet meer voldoende. De oplossing hiervoor is glasvezel. Voor een tijdelijk event is het aan te raden haspels van 200m neer te leggen met converters van SDI, Netwerk of een combinatie hiervan. Is er glasvezel beschikbaar op uw locatie, dan hebben we genoeg verlopen en converters om deze aan te sluiten op onze apparatuur.

Totaal pakket

 

We beschikken over allerlei diverse soorten netwerk om een event of festival te voorzien van ICT diensten. Hierdoor kunnen we dus o.a. pinautomaten, camera’s, kassa units, POS terminals, ticket scanner etc. aansluiten. Als er maar een internetverbinding beschikbaar is kunnen we deze verspreiden over het gehele terrein met korte UTP bekabeling, voor de iets grote afstanden glasvezel en is het meer dan 200m met draadloos. Vertel de uitdaging die u heeft en wij vinden hiervoor een oplossing.

Bekabeld

 

Een bekabeld netwerk heeft meestal de voorkeur als het gaat om een betrouwbaar netwerk. Zelf beschikken we over diverse netwerk switches en routers om deze netwerken voor u te realiseren. Ook is het mogelijk om diverse VLAN (virtuele) netwerken te maken zodat er meerdere apparaten of mensen tegelijk op dezelfde kabel kunnen werken zonder dat ze last van elkaar hebben of elkaar storen. Alles switches zijn voorzien van POE (Power Over Ethernet), dat wil zeggen dat de apparatuur die erop word aangesloten geen losse voeding meer nodig heeft.

Point to Point

 

Met Point to Point antennes kunnen we met een snelheid van 300mb een draadloze verbinding maken tot over een afstand van 5km. Hierdoor is het niet meer nodig om op grote locaties kabels neer te leggen, waardoor er voor u kosten worden bespaard.

E-mail: info@hpsupport.nl

© Copyright 2018 HP Support | Alle rechten voorbehouden