VIDEO

Bijna niet weg te denken op evenementen, bijeenkomsten en presentaties: Professioneel videoapparatuur.
Of het gaat om een beamer, LCD scherm, camera of regie, HP Support bied ze aan in diverse soorten en maten.

Camera

 

Voor live events worden onze camera's het meest gebruikt en bieden we in verschillende opties aan o.a. een camera op statief waarbij het ook mogelijk is deze met wielen te leveren zodat deze verrijdbaar is. Verder beschikken we over remote camera's van Panasonic. Deze zijn makkelijk in gebruik, leveren haarscherpbeeld en nemen ook nog eens weinig plek in beslag in een zaal waar deze moeten komen te hangen. Uiteraard is deze set compleet incl. de bijbehorende remote controlpanel en shading unit.

LED-schermen

 

Deze zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een 4x2,5m voor een presentatie tot 20x10m voor een live podium of zelfs in de meest rare vormen.

 

 

 

Regie

 

Diverse regiesets hebben we in ons bezit. Van een kleine Roland mixer voor 4 laptops tot een groot regiemeubel waar 8 camera’s en 4 laptops op aangesloten kunnen worden incl. recorder, audio mix installatie, etc. Met dit meubel kunnen alle video bestanden opgenomen worden op SSD schijven zodat dit op een later moment nog eens bekeken kan worden.

Beamer

 

In ons verhuur assortiment hebben we zowel kleine als grote beamers voor diverse activiteiten. Dit kan variëren van kleine workshops of seminars tot aan grote bedrijfspresentaties. De beamers die we aanbieden variëren van  4.000 ansilumen tot 40.000 ansilumen. Overigens bieden we ook diverse maten projectie schermen aan.

LCD-schermen

 

Beschikken over verschillende maten die variëren van 32 inch tot 65 inch. Deze worden geleverd met statief of met wielen zodat deze gemakkelijk zijn te verplaatsen. De 32 inch schermen zijn bijvoorbeeld te gebruiken als preview scherm voor op een podium.

Media server

Bij grote evenementen of presentaties wordt de schakeling tussen diverse beelden steeds complexer en komen er meerdere schermen aan te pas. Om dit probleem goed op te kunnen lossen en de schakeling soepel te laten verlopen bezitten we over een media server van het merk Coolux. De media server bevat 2 video ingangen en 4 uitgangen. Deze in- en uitgangen zijn vrij te programmeren waardoor we met het bijbehorende softwareprogramma diverse beelden en achtergronden met elkaar gecombineerd kunnen worden.

E-mail: info@hpsupport.nl

© Copyright 2018 HP Support | Alle rechten voorbehouden

.